Τμήμα Γεωπονίας
Κτήριο Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Αγρόκτημα Α.Π.Θ. Θέρμη, 57001
2310 991640
Ο Ευγένιος Κατσανίδης είναι Καθηγητής στον Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. με γνωστικό αντικείμενο «Επιστήμη Τροφίμων – Τεχνολογία Κρέατος και Αλιευμάτων».
Ο Ευγένιος Κατσανίδης είναι Καθηγητής στον Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. με γνωστικό αντικείμενο «Επιστήμη Τροφίμων – Τεχνολογία Κρέατος και Αλιευμάτων».
Τμήμα Γεωπονίας
Κτήριο Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Αγρόκτημα Α.Π.Θ. Θέρμη, 57001
2310 991640
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Γεωπονίας
Πτυχίο
University of Minnesota
Food Science and Nutrition
M.Sc.
University of Minnesota
Food Science and Nutrition
Ph.D.
Κατάλογος δημοσιεύσεων στο βιογραφικό και στον διπλανό σύνδεσμο (Google Scholar)
Τεχνολογία Κρέατος-Αλιευμάτων-Αυγών (Προπτυχιακό)
Συσκευασία Τροφίμων (Προπτυχιακό)
Μοντέλα στην Επιστήμη Τροφίμων (Προπτυχιακό)
Ανάλυση Τροφίμων (Προπτυχιακό)
Εργαστ. Ασκήσεις στην Οινολογία – Οινοπνευματώδη Ποτά (Προπτυχιακό)
Σχεδιασμός Διεργασιών Παραγωγής Τροφίμων (Μεταπτυχιακό)
Ειδικά Θέματα στην Επιστήμη Τροφίμων (Μεταπτυχιακό)
Χημεία Τροφίμων & Διατροφή (Μεταπτυχιακό)
Επεξεργασία και Θρεπτική Αξία Τροφίμων (Μεταπτυχιακό)
Νομοθεσία Τροφίμων Ι: γενική νομοθεσία (Μεταπτυχιακό)
Νομοθεσία Τροφίμων ΙΙ: ειδική νομοθεσία (Μεταπτυχιακό)
Προσδιορισμός Διάρκειας Ζωής (Μεταπτυχιακό)
Ειδικά Θέματα Νομοθεσία Τροφίμων και Ποτών I (Μεταπτυχιακό)
Ειδικά Θέματα Νομοθεσία Τροφίμων και Ποτών II (Μεταπτυχιακό)