ΑΠΘ
Πολυτεχνική Σχολή/Τμήμα Χημικών Μηχανικών
Δίπλωμα Χημικού Μηχανικού
ΑΠΘ
Πολυτεχνική Σχολή/Τμήμα Χημικών Μηχανικών
Διδακτορικό Δίπλωμα
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα - Διασφάλιση Ποιότητας
“Ελληνική Αγορά Α.Ε.-Βιομηχανία παραγωγής κονσερβοποιημένων παραδοσιακών προϊόντων και κρεμωδών προϊόντων τύπου σαλάτας”, Λάκκωμα Θεσσαλονίκης
Χημικός μηχανικός-υπεύθυνη παραγωγής
Περιγραφή Θέσης:
Χημικός μηχανικός – υπεύθυνη τμήματος παραγωγής κονσερβοποιημένων τροφίμων φυτικής προέλευσης, καθώς και υπεύθυνη ποιοτικού ελέγχου και εφαρμογής συστήματος HACCP στην
Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας, Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας (Παράρτημα Φλώρινας)
Επιστημονική συνεργάτιδα
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, Τ.Ε.Ι. Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας)
Επιστημονική συνεργάτιδα
Εργαστήριο Γενικής και Ανόργανης Χημικής Τεχνολογίας, Τμήμα Χημείας, Α.Π.Θ.
Μεταδιδακτορική ερευνήτρια
Εργαστήριο Τεχνολογίας Βιομηχανιών Τροφίμων και Αγροτικών Βιομηχανιών, Τμήμα Χημικών Μηχανικών, Πολυτεχνική Σχολή, Α.Π.Θ.
Ερευνήτρια
Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Γεωπονίας, Α.Π.Θ.
Λέκτορας
Περιγραφή Θέσης:
Γνωστικό αντικείμενο: Επιστήμη Τροφίμων-Σχεδιασμός και βελτιστοποίηση διεργασιών επεξεργασίας τροφίμων
Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Γεωπονίας, Α.Π.Θ.
Επίκουρη καθηγήτρια
Περιγραφή Θέσης:
Γνωστικό αντικείμενο: Επιστήμη Τροφίμων-Σχεδιασμός και βελτιστοποίηση διεργασιών επεξεργασίας τροφίμων
Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Γεωπονίας, Α.Π.Θ.
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια
Περιγραφή Θέσης:
Γνωστικό αντικείμενο: Επιστήμη Τροφίμων-Σχεδιασμός και βελτιστοποίηση διεργασιών επεξεργασίας τροφίμων
Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Γεωπονίας, Α.Π.Θ.
Καθηγήτρια
Περιγραφή Θέσης:
Γνωστικό αντικείμενο: Επιστήμη Τροφίμων-Σχεδιασμός και βελτιστοποίηση διεργασιών επεξεργασίας τροφίμων
Μηχανική Τροφίμων Ι (Προπτυχιακό)
Μηχανική Τροφίμων ΙI (Αρχές μηχανολογίας τροφίμων) (Προπτυχιακό)
Συστήματα Αυτοματισμού Βιομηχανιών Τροφίμων (Προπτυχιακό)
Διαχείριση Νερού και Αποβλήτων Βιομηχανιών Τροφίμων (Προπτυχιακό)
Μαθηματικά Μοντέλα στην Επιστήμη Τροφίμων (Προπτυχιακό)
Βιοδιεργασίες στην Επιστήμη Τροφίμων (Προπτυχιακό)
Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων & Σχημάτων Επεξεργασίας (Μεταπτυχιακό)
Σχεδιασμός Διεργασιών Παραγωγής Τροφίμων (Μεταπτυχιακό)
Επεξεργασία και Θρεπτική Αξία Τροφίμων (Μεταπτυχιακό)
Προσδιορισμός Διάρκειας Ζωής Τροφίμων (Μεταπτυχιακό)
Ειδικά Θέματα στην Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή (Μεταπτυχιακό)
Σεμινάρια στην Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή (Μεταπτυχιακό)
Ερευνητική Προσέγγιση του Θέματος της Μεταπτυχιακής Εργασίας (Μεταπτυχιακό)
Σεμινάρια στη Νομοθεσία Τροφίμων και Ποτών (Μεταπτυχιακό)
Προζυμωτικές Διεργασίες και Οινοποιήσεις (Μεταπτυχιακό)
Μεταζυμωτικές Διεργασίες και Παλαίωση Οίνου (Μεταπτυχιακό)
Διεργασίες στην Παραγωγή Τροφίμων και Συστατικών τους με Έμφαση στις Βιοδιεργασίες (Μεταπτυχιακό)
Drosaki Α.Μ., Solomakou N., Kyriakoudi A., Mourtzinos I., Goula A.M.
Journal Papers
Velopoulos V., Kaderides K., Karamanoli A., Goula A.M.
Journal Papers
Vareltzis P., Fotiou D., Papatheologou V., Kyroglou S., Tsachouridou E., Goula A.M.
Journal Papers
Chezanoglou E., Mourtzinos I., Goula A.M.
Journal Papers
“Ανάπτυξη πρωτότυπου κώδικα υπολογιστικής ρευστομηχανικής για συζευγμένη επίλυση κίνησης στερεού-ρευστού κατά την περιστροφή στερεών πτερυγίων εντός διφασικού πεδίου ροής”
“Ανιχνευτής εμβολής Φάση ΙΙ”
“Μελέτη ανάπτυξης της Listeria monocytogenes σε χαμηλές θερμοκρασίες συναρτήσει του είδους και της συγκέντρωσης κρυοπροστατευτικών ουσιών που υπάρχουν στα τρόφιμα”
“Ανάπτυξη ηλεκτρικής τεχνικής για την ανίχνευση και χαρακτηρισμό φυσαλίδων σε ροή υγρών”
“Ανάπτυξη διαδικασίας για τη διαχείριση υγρών αποβλήτων ελαιουργείων-Ανάκτηση συστατικών με ξήρανση ψεκασμού”
"Οzone application for improving postharvest handling of edible horticultural products”
“Bελτίωση των τεχνολογικών και διατροφικών χαρακτηριστικών του χυμού ροδιού με θέρμανση και διαύγαση”.
“Μελέτη και βελτίωση της καλλιέργεια της ροδιάς στη χώρα μας: παραγωγή χυμού υψηλής διαιτητικής αξίας για τον άνθρωπο”
“Αξιοποίηση παραπροϊόντων βιομηχανίας ροδιού”
“Αξιοποίηση βιολειτουργικών συστατικών από παραπροϊόντα της βιομηχανίας τροφίμων για την παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας”
“Βελτιστοποίηση τεχνολειτουργικών χαρακτηριστικών και βιολειτουργικών ιδιοτήτων γαλακτοκομικού προϊόντος με ενσωμάτωση βακτηριακής κυτταρίνης από απόβλητα κατανάλωσης καφέ”
“Νανοσωματίδια και φιλμς με βάση τη χιτοζάνη ως μέσα ενθυλάκωσης εκχυλισμάτων παραπροϊόντων του αγροτοδιατροφικού τομέα για καινοτόμες εφαρμογές σε τρόφιμα, ChitoFOODs”
“Κόμβος διάχυσης αρχών κυκλικής οικονομίας από απόβλητα τροφίμων”
“Παραγωγή και ενσωμάτωση σε γαλακτοκομικά προϊόντα εκχυλισμάτων λεβάντας”